MOBDER
Quality Turkish Furniture
MOBDER Başkanı Tunç güven tazeledi (AİMSAD Dergisi)

HABERLER
• Mobder Haberler
• Fuarlar
• Üyelerden Haberler
• Toplantılarımız
• Ödüllerimiz
 


31 MART 2020

Mobilya sektörünün çatı kuruluşlarından MOBDER, 10 Mart’ta gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Murat Tunç’u tekrar göreve getirdi. Güven tazeleyen Tunç, “Önümüzdeki 2 yıl boyunca bayrağı birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Mobilya Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği Başkanı (MOBDER) Murat Tunç, 10 Mart’ta gerçekleşen 8’inci olağan genel kurulda güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. 2011’den bu yana başkanlık görevini yürüten Tunç, 2 yıl daha aynı koltukta oturacak. Genel kurulda belirlenen diğer yönetim kurulu üyeleri ise şöyle: Başkan Vekili Abdulkadir Çoklar, sayman üye Serdar Ufuk, diğer üyeler Erkan Özkan ve Muhammet Taşlı. Yeni yönetim kurulu üyeleri, MOBDER’i Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) genel kurul toplantılarında delege olarak temsil edecekler.

Murat Tunç, genel kurulda yaptığı teşekkür konuşmasında, “Arkadaşlarım ve ben önümüzdeki 2 yıl boyunca bu görevi büyük bir onur ve heyecanla yerine getirmeye çalışacağız ve bayrağı birlikte daha ileriye taşıyacağız. Bizler hep birlikte belirleyeceğimiz hedeflere yönelik çalışırken, siz değerli üyelerin desteğine kuşkusuz çok ihtiyacımız var. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi de biliyoruz. Bizleri MOBDER’in yönetim kuruluna seçerek bu şerefli göreve layık gördüğünüz ve gösterdiğiniz güven için şahsım ve yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Türkiye’nin üst segmentte mobilya üretim, ihracat ve ticaretini yapan markalarını aynı çatı altında toplamak amacıyla 2005’te kurulan MOBDER, Avrupa Mobilya Üreticileri Federasyonu (UEA) üyesi.  Ev sahipliği yaptığı çeşitli uluslararası seminerlerle, AB müktesebatını anlatan çeşitli eğitim çalışmaları ve yurtiçi-yurtdışı fuar organizasyonları ile MOBDER, sektör için öncü çalışmalara imza atıyor.

2017 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk tasarım merkezlerinden ‘HOM DESIGN CENTER’ projesinin mimarlarından olan MOBDER’in HOM’da 18 üyesinin mağazası yer alıyor.



Tarih: 31.03.2020


BİZE ULAŞIN
Tophanelioğlu Caddesi Petek Sitesi No: 60/4 Altunizade - Üsküdar İSTANBUL

T: +90 216 327 37 76
F: +90 216 327 78 09
E: info@mobder.org.tr
SOSYAL MEDYA
Tüm Hakları Saklıdır 2017 MOBDER | MAP