MOBDER
Quality Turkish Furniture
Yeni Üyemiz: ERSA MOBİLYA



Bugün , sektördeki saygın markalardan Ersa'nın aramıza katıldığını sizlere bildirmekten mutluluk duyuyor, Ersa'ya "hoş geldin!" diyoruz.
Sektöre 1958 yılında adım atan, güvenilirliği ve kalitesiyle Türkiye'de mobilya üreticileri arasında önemli bir yere sahip olan Ersa, ofis mobilyalarının yanı sıra, oteller, yurtlar, hastaneler için sabit ve hareketli mobilyalar koltuk ve kanepe gibi oturma elemanları üretiyor. Ersa'nın ürünleri arasında, masa, çoklu çalışma grupları konsol, keson ve sehpanın yanısıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor.
Ürünlerini doğal malzemeler, aydınlatma, üniteleri gibi kullanıcılara kendini iyi hissettiren küçük ayrıntılarla destekleyen Ersa, fonksiyonel, pratik, ergonomik ve kişiselleştirilebilen tasarımlarla ofis ortamındaki mutluluğu arttırmayı hedefliyor.
Güvenilirliği, deneyimi ve saygınlığı ile MOBDER'in gücüne güç katacak Ersa'ya tekrar hoş geldin diyor, mobilya sektörüne yön veren MOBDER'de yer alacağı çalışmalar için başarılar diliyoruz.

Tarih: 12.04.2017


BİZE ULAŞIN
Tophanelioğlu Caddesi Petek Sitesi No: 60/4 Altunizade - Üsküdar İSTANBUL

T: +90 216 327 37 76
F: +90 216 327 78 09
E: info@mobder.org.tr
SOSYAL MEDYA
Tüm Hakları Saklıdır 2017 MOBDER | MAP