Ersa Mobilya

1958 yılında Metin Atabey Ata tarafından Sivas’ta bir metal atölyesinde temelleri atılan Ersa Mobilya, kurulduğu günden bu yana inovasyon ve tasarıma verdiği önemle Türkiye’de mobilya sektörünün öncülerinden biri konumuna yükseldi. Bugün Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde üretim yapan firma, senede 4,5 milyon metrekare panel işleme, 530 bin parça mobilya üretim kapasitesiyle sektörün en büyük üreticileri arasında yer alıyor.
2018 yılında Ersa Life ile mobilya üretimindeki 60 yıllık deneyim, yaşam alanları için şık, kaliteli ve yenilikçi tasarımlar sunmaya başladı. İtalyan, Hollandalı ve yerli tasarımcıların imzalarını taşıyan tasarımlarıyla oluşturulmuş Ersa Life; oturma grupları, TV üniteleri, kitaplık, büfe, yemek masası, karyola, komodin, dolap sistemleri, sandalye ve tamamlayıcı ürünlerden oluşan geniş seçkisiyle yaşam, yemek ve uyku alanlarına özel benzersiz mekan kurguları sunuyor.
Ersa, günümüzde teknoloji sayesinde yeni ve birbirleriyle daha da ilişkili tanımlar kazanan yaşam ve çalışma kavramlarından hareketle kullanıcı ve mekanların ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ediyor; geliştirdiği fikir ve tasarımlarla sürekli değişim içinde olan yaşam ve çalışma mekanlarının geleceğini şekillendirecek yaklaşımlar sunuyor. Kurumsal sürdürülebilirlik politikaları dahilinde çevreci üretim ve tasarım anlayışını destekliyor; Ar-Ge ve inovasyon odaklı yatırımlarıyla daima küresel standartlarda yenilikçi tasarımlar sunmayı amaçlıyor. Türkiye ve dünyadan önemli tasarımcılarla iş birliği yapan Ersa; Red Dot, Good Design, Design Turkey gibi ulusal ve uluslararası alanda 50’nin üzerinde prestijli ödüle sahip, aynı zamanda Haworth, Cappelini ve Quadrifoglio gibi dünyaca ünlü mobilya markalarının da Türkiye temsilciliğini yürütüyor.
Ersa Mobilya; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve İzmit’te bulunan mağazaları ve https://shop.ersamobilya.com online satış sitesi ile yaşam ve çalışma alanlarına yönelik en güncel tasarım ürünlerini kullanıcıların deneyimine sunuyor.

Hom Design Center: Huzur Mahallesi, Cendere Caddesi No: 114, Üst Giriş, Kapı No: 70-71 Sarıyer/İstanbul
Tel: +90 212 812 27 48

Ersa Mobilya Haberler