Ersa Mobilya

Güvenirliği ve kalitesiyle Türkiye’de mobilya üreticileri arasında önemli bir yere sahip olan Ersa, sektöre adımını 1958 yılında attı. Bugün ailenin 3. Kuşak üyelerinin de yönetimde görev aldığı Ersa ofis mobilyalarının yanı sıra, otel, yurt, hastane içi sabit ve hareketli mobilyalar koltuk ve kanape gibi oturma elemanları üretiyor. Ersa’nın ürünlerş arasında; masa, çoklu çalışma grupları, konsol, keson ve sehpanın yanı sıra bölme panel sistemleri, evrak, arşiv ve soyunma dolapları bulunuyor. Çağdaş çalışma hayatının en önemli unsurları arasında yer alan verimliliğe, motivasyonla ulaşabileceğine inan Ersa; fonksiyonel pratik, ergonomic ve kişiselleştirilebilen tasarımlarla ofis ortamındaki mutluluğu artırmayı hedefliyor. Ürünlerini, doğal malzemeler, aydınlatma üniteleri, teknoloji ürünlerini entegre eden parçalar gibi kullanıcılara kendini iyi hissetiren küçük ayrıntılarla destekliyor. Renkli, kimi zaman neşeli tasarımlarıyla çalışma ortamının enerjisini yükseltiyor.

Ersa Mobilya Haberler
Yeni Üyemiz Ersa Mobilya