Zett Dekor

ZETT Mobilya; 2003 yılının başlangıcında mimari ve dekorasyon hizmeti vermek amacıyla kurulan ve çeşitli projelerde (Otel, Villa, Hastane) yer alarak günümüzde Türkiye mobilya sektöründe tanınan ve çevreye saygılı bir firma haline gelmiştir.
2010 yılında Gürsu Organize Sanayi Bölgesinde mobilya seri üretimine başlayan firmamız; özgün tasarım anlayışı, deneyimli kadrosu, sağduyulu ve çözüm odaklı yaklaşımı, sahip olduğu bilgi ve tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir.
Doğal ahşap görünümlü ve ağırlıklı olarak ceviz kaplamalı ev mobilyası olup; Yatak odası, yemek odası, oturma grubu ve duvar ünitelerinden oluşan ürünlerdir. Ürünlerimizde özgün tasarım ve çeşitlilik ile sektörde başarı ve sürekliliği amaçlayan bir anlayış içerisindeyiz. Tüm bu düşünceler doğrultusunda her sene düzenlenen mobilya fuarları ve çeşitli organizasyonlarda markamızı temsil etmekteyiz. Günden güne satış ağımızı genişleterek hem yurt içi hem de yurtdışında son tüketiciye hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Zett Dekor Haberler
Zett Dekor Üye Toplantımız